TIIMIMME

Kaikki tiimimme jäsenet ovat korkeakoulutettuja liikunta-alan ammattilaisia. Valmentamisemme perustuu tieteellisissä tutkimuksissa hyviksi havaittuihin periaatteisiin, sekä kokemuksen kautta toimiviksi todettuihin käytäntöihin.

Tutustu alta erikoisosaamisalueisiimme ja valitse itsellesi sopivin valmentaja.

KIMMO LAJUNEN

Olen 2017 valmistunut liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta pääaineenani valmennus- ja testausoppi. Omaan monipuolisen kestävyysurheilutaustan ja olen kilpaillut muun muassa maastohiihdossa, juoksussa, pyöräilyssä, triathlonissa ja suunnistuksessa. Valmentamisessa pidän erittäin tärkeänä ohjattavan taustaan ja tavoitteisiin sekä tutkittuihin periaatteisiin pohjautuvaa yksilöityä lähestymistapaa.

Vahvuusalueet:

- Kuntotestaus
- Kestävyysharjoittelu
- Kokonaisvaltainen hyvinvointi

JAAKKO FORSSELL

Olen 2016 valmistunut liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta pääaineenani valmennus- ja testausoppi. Omaan koripallotaustan sekä vankan osaamisen suorituskyvyn monipuolisesta kehittämisestä. Erityisesti voimaharjoittelu ja joukkuelajien fysiikkavalmennus ovat vahvuusalueitani. Valmennuksessa koen tärkeäksi yksilöllisyyden tehokkaan ja turvallisen harjoittelun takaamiseksi.

Vahvuusalueet:

- Kuntotestaus
- Joukkuelajien fysiikkavalmennus
- Voimaharjoittelu

Sara Toivonen

Olen loppuvuodesta 2019 valmistunut liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta pääaineenani valmennus- ja testausoppi. Pyrin kouluttautumaan monipuolisesti ja olenkin aiemmalta koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer ja Suomen urheiluliiton kouluttama valmentaja. Ohjaus- ja valmennusokemusta on kertynyt jo yli kymmenen vuoden ajalta. Valmentajana olen vaativa, mutta myös iloinen ja kannustava. Minulle on tärkeää valmennuksessa, että harjoittelu on yksilöllistä, nousujohteista ja mielekästä.

Vahvuusalueet:

- Voimaharjoittelu
- Liikkuvuusharjoittelu
- Tuki- ja liikuntaelimistön vammojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus