TIIMIMME

Kaikki tiimimme jäsenet ovat korkeakoulutettuja liikunta-alan ammattilaisia. Valmentamisemme perustuu tieteellisissä tutkimuksissa hyviksi havaittuihin periaatteisiin, sekä kokemuksen kautta toimiviksi todettuihin käytäntöihin.

Tutustu alta erikoisosaamisalueisiimme ja valitse itsellesi sopivin valmentaja.

Kimmo 2.jpg

KIMMO LAJUNEN

Olen 2017 valmistunut liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta pääaineenani valmennus- ja testausoppi. Omaan monipuolisen kestävyysurheilutaustan ja olen kilpaillut muun muassa maastohiihdossa, juoksussa, pyöräilyssä, triathlonissa ja suunnistuksessa. Valmentamisessa pidän erittäin tärkeänä ohjattavan taustaan ja tavoitteisiin sekä tutkittuihin periaatteisiin pohjautuvaa yksilöityä lähestymistapaa.

Vahvuusalueet:

- Kuntotestaus
- Kestävyysharjoittelu
- Kokonaisvaltainen hyvinvointi

image_6487327.JPG

Tony Eriksson

(ajanvaraukset sähköpostilla info@vte-kauppi.fi

Olen maisterivaiheen liikuntatieteen opiskelija Jyväskylän yliopistossa ja pääaineenani on biomekaniikka. Minulla on 15 vuoden kilpauintitausta ja kilpailen edelleen SM-tasolla. Opiskelin liikuntatieteen kandidaatiksi Yhdysvalloissa, joten minulla on paljon kansainvälistä urheilutietämystä. Olen energinen valmentaja ja minulle tärkeintä on liikunnasta nauttiminen.

Vahvuusalueet:

- Voimaharjoittelu

- Uintiharjoittelu ja uintitekniikat